Cumhurbaşkanı adayı olamayan Ersan Şen yeni hedefini açıkladı!

Cumhurbaşkanı adayı olamayan Ersan Şen yeni hedefini açıkladı!
Millet İttifakı'nda yaşanan gerilim sürecinde İYİ Parti'den cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini söyleyen Prof. Dr. Ersan Şen, sürecin normale dönmesi ile yeni hedefini açıkladı.

Altılı Masa''da yaşanan gerilim sonrası katıldığı programda İYİ Parti''den cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini söyleyen Ersan Şen, sosyal medyada gündem oldu. Akşener''in reklam arasında açtığı telefon ve İYİ Parti''den aday olacağı iddialarıyla gündeme damgasını vurdu. Akşener daha sonra yaptığı açıklamada Prof. Dr. Şen''i yalnızca istişare etmek için çağırdığını belirtmişti. Kemal Kılıçdaroğlu''nun adaylığı üzerinde uzlaşılırken "Dağılan masanın toplanmasına yardım ettiğini" söyleyen Şen, yeni hedefini de açıkladı.

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, Show Haber''e yaptığı açıklamalarda İYİ Parti lideri Meral Akşener''den aldığı telefon sonrası hislerini "Heyecanlandım çünkü beklemiyorsunuz. Gurur duydum" sözleriyle dile getirdi. Canlı yayındaki adaylık açıklamasını ve sonraki süreci değerlendiren Şen, "Dedim ki ''Kimse aday olmayacaksa, 6''lı masada bir anlaşma çıkmıyorsa ben varım.'' Dağılan masanın toplanmasına yardımcı olduk, ona hizmet ettik" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı olma isteğine değinen Şen, "Keşke devam edebilseydim. Devam edebilsek olabilir de olmayabilir de. Kompleksim yok, kendimi aşağıda görmüyorum" ifadelerini kullandı.

YENİ HEDEFİNİ AÇIKLADI

Aday olma ihtimali gündemden düşen Şen, şimdi ise Adalet Bakanı olarak görev alma hedefinden söz etti. Şen, "Bana milletten, memleketten, devletten, seçilenden böyle bir talep gelirse seve seve Adalet Bakanı olarak hizmet isterim. Buna kimse kapıyı kapatamaz ki" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar