Meral Akşener'den 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek

Meral Akşener'den 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından depremzede ailelere destek vermeye devam ediyor. Daha önce 'Türkiye Tek Ses' kampanyasına eşiyle birlikte maaşlarını bağışlayarak destek veren Akşener, şimdi de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına bağışta bulundu.

Türkiye''yi yasa boğan depremlerin ardından yaşadıkları dairelerle birlikte hayatları da enkaza dönüşen depremzedeleri hızlıca hayata geri kazandırmak için Türk halkı seferber olmuş durumda. 

Tarih boyunca zor zamanlarda kenetlenmesiyle ünlü Türk milleti, depremin ardından bölgede yaşayan vatandaşların yaralarını sarmak için haftalardır var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Türkiye Tek Ses kampanyasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve afet bölgesinde yaşayan depremzedelerin kira giderlerini karşılamayı hedefleyen kampanyaya siyasi parti liderlerinden de peşi sıra destekler gecikmedi.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ YARDIMLARI BİZZAT YÖNETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, depremin ilk dakikalarından beri İYİ Parti olarak bölgede enkaz arama ve kurtarma çalışmalarından, depremzedelerin barınma ve gıda ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar yapılan birçok çalışmayı bizzat deprem bölgesine giderek koordine etmişti. Türkiye Tek Ses kampanyasına eşi Tuncer Akşener ile birlikte maaşlarını bağışlayan İYİ Parti lideri, İzmir Büyükşehir Belediyesi''nin düzenlediği ''Bir Kira Bir Yuva'' kampanyasına da destek vererek, 3 ailenin kira giderlerini karşılayacağını açıkladı.



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar