Meral Akşener, AKP'nin seçimleri neden ertelemeyeceğini açıkladı!

Meral Akşener, AKP'nin seçimleri neden ertelemeyeceğini açıkladı!
14 Mayıs’ta yapılacak seçim hakkında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'nin seçimleri neden ertelemeyeceğini açıkladı.

Altılı Masa’nın 13 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan toplantısı 2 Mart’a ertelendi. İktidarın seçimleri 14 Mayıs’ta yapacağını düşünen Meral Akşener “Ertelemeyi düşündüler ama lehlerine olmayacağını anladıkları anda bir an önce yapalım demeye başladılar. Bülent Arınç’a da bu yüzden şimdi kızıyorlar” dedi.

Akşener, adaylık konusunda aynı noktada durduğunu açıkladı.

“ŞUNU BİLİN AYNI YERDE DURUYORUM”

Akşener, şunları söyledi:

Ben konuşunca bozguncu muamelesi görüyorum. Kimseye saygısızlık etmeden, kimseyi kırmamaya çalışıyorum. Ama ne desem kabahat oluyor. Bu yüzden konuşmayacağım. Çünkü bu iktidardan Türkiye’yi kurtarmayı, sizin kızınızın, benim oğlumun, milyonlarca evladımızın güzel bir geleceği olmasının başka çaresi yok. Bunun için susuyorum. Ama şunu bilin. Ben sizinle program yaptığımız gün nerede duruyorsam aynı yerde duruyorum. Türkiye’deki milyonlarca insan nerede duruyorsa orada duruyorum. Milyonlarca genç ne diyorsa, ben onların taleplerini duyuyor ve onu seslendiriyorum. Ama konuşmayacağım.”

“BÜLENT ARINÇ’A DA BU YÜZDEN KIZIYORLAR”

İktidarın seçimleri 14 Mayıs’ta yapacağını düşünen Akşener, “Ertelemeyi düşündüler ama lehlerine olmayacağını anladıkları anda bir an önce yapalım demeye başladılar. Bülent Arınç’a da bu yüzden şimdi kızıyorlar” dedi.

"DEPREMDEN ETKİLENEN 8 İLDE ENGEL YOK"

Akşener, depremden etkilenen kentlerin sekizinde seçim için engel olmadığını belirterek diğer illerde de çözüm bulunabileceğini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar