Meral Akşener: İktidara yürüyüşü başlatıyoruz

Meral Akşener: İktidara yürüyüşü başlatıyoruz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Samsun Tütün İskelesi'nde halkla buluştu. Burada açıklamalarda bulunan Akşener, "İktidara yürüyüşü başlatıyoruz" dedi.

MERAL AKŞENER: İKTİDARA YÜRÜYÜŞÜ BAŞLATIYORUZ

19 Mayıs Atatürk''ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Samsun''a giden İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Bugünden itibaren Erzurum''dan Karsa, Kars''tan Mardin''e Türkiye''nin pek çok yerinden gelen gençler var aramızda. Dün büyük bir bölümüyle Anıtkabir''e gittik. Atamızın huzurunda onu andık. Bugün Türkiye''nin her yerinden gelen cesur ve iyi gençlerle ilk adımı atarak, atalarımızı ve o büyüklerimizi hürmetle anarak iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz" açıklamasında blundu.

Meral Akşener''in açıklamalarında şunları söyledi:

Bugün o ilk adımın bize bağışladığı, bize yüklediği hem sorumluluğun hem o güzelliğin bize ışık tuttuğu o güzel anda iktidar yürüyüşünü başlatıyoruz. Allah bizleri sizlere karşı mahcup etmesin. Bugünden itibaren Erzurum''dan Karsa, Kars''tan Mardin''e Türkiye''nin pek çok yerinden gelen gençler var aramızda. Dün büyük bir bölümüyle Anıtkabir''e gittik. Atamızın huzurunda onu andık. Bugün Türkiye''nin her yerinden gelen cesur ve iyi gençlerle ilk adımı atarak, atalarımızı ve o büyüklerimizi hürmetle anarak iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Kurtulan değil kurtaran şehirde iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz. İnşallah en geç 1 sene sonra 19 mayıs ruhunu iktidarımızda da cumhuriyetimizin değerlerini iktidarımızda bu cumhuriyetin bekçisi olan gençlerle yeni ve yeniden hayata geçireceğiz. Allah hepimize yardımcı olsun"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar