Meral Akşener Bolu'da açıklamalarda bulundu

Meral Akşener Bolu'da açıklamalarda bulundu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu'da açıklamalarda bulundu. Akşener, "Cumhurbaşkanımız olacak olan Kemal Kılıçdaroğlu'na oylarınızı istiyorum. Beni başbakanlığa layık görüyorsanız, oylarınızı istiyorum. Ve bu ülke feraha çıkacak" dedi.

Akşener''in açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

Millet İttifakı''nın belediye başkanımız sayın Tanju Özcan''a da teşekkür ediyorum. Kendisi bizi misafir ediyor.

14 Mayıs''ta bir seçime gidilecek. Ya bu ucube sistemin devamına ''evet'' denilecek ya da bu ucube sistemin adaya gitmesine ''evet'' denilecek.

15 Mayıs sabahı ya tek adam sistemine uyanacağız ya da 15 Mayıs sabahı ucube sistem gitmiş olacak. Yargının bağımsızlığı, ekonominin yandaşlarının elinden çıkıp gerçekten istihdamın öne konduğu, işsizliğin giderildiği, hırsızlık yapandan hesap sorulduğu, güneşin ısıttığı bir Türkiye''ye gözümüzü açacağız inşallah. Çok komik şeyler oluyor. 21 yıl önce bu iktidarın vaat ettiği birçok şeyi bugün yeniden vaat eden bir sayın Erdoğan'' la karşı karşıyayız. 200 lirayla bir kilo kıyma alamıyorsunuz. Çocuklarımız aç uyuyor. Çocuklarımızda bodurluk başladı. Allah razı olsun Millet İttifakı''nın belediye başkanlarından. Sosyal belediyecilik nasılmış gösterdiler.

Sizden bir ricam var. Üç yıldır esnaf geziyorum. Bu dükkanların içinde hiçbir zaman kendi partimi övmedim, başkalarını yermedim. İYİ Parti''ye oylarınızı istiyorum. Ve 13. Cumhurbaşkanımız olacak olan Kemal Kılıçdaroğlu''na oylarınızı istiyorum. Beni başbakanlığa layık görüyorsanız, oylarınızı istiyorum. Ve bu ülke feraha çıkacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar