Meral Akşener öğretmeye çalıştı ama nafile... Türk siyasetinin en şanslı ismi Gültekin Uysal bir kalp yapmayı beceremedi

Meral Akşener öğretmeye çalıştı ama nafile... Türk siyasetinin en şanslı ismi Gültekin Uysal bir kalp yapmayı beceremedi
Adıyaman'da iftar programına katılan İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, fotoğraf çekimi sırasında Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a kalp işareti yapmayı öğrettiği anlar görenleri güldürdü.

Millet İttifakı''nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ABB Başkanı Mansur Yavaş, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu''nun davetlisi olarak Adıyaman''da iftar programına katıldı.

Liderlerin davetlilere hitap ettiği programın sonunda basına toplu fotoğraf verildi. Fotoğraf çekimi sırasında liderlerin elleriyle kalp işareti yapması istendi.

AYAK ÜSTÜ KALP İŞARETİNİ ÖĞRETTİ

O sırada, Meral Akşener, Gültekin Uysal''ın kalp işareti yapamadığını gördü. Akşener, Uysal''a kısa bir dersle işareti öğretmeye çalıştı. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada dalga konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar