Memura tokat atan müdür vekili görevinden alındı

Memura tokat atan müdür vekili görevinden alındı
Muhafaza memuruna attığı tokat ile gündeme gelen Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Vekili Osman Erdoğan görevden alındı.

Muhafaza memuruna attığı tokatla gündeme gelen Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Vekili Osman Erdoğan görevden alındı. 

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Vekili Osman Erdoğan’ın mükelleflerle yaptığı toplantıda muhafaza memuruna tokat attığı anları sosyal medyada paylaşmış, olayın gündeme gelmesinin ardından Ticaret Bakanlığı Osman Erdoğan hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldığını belirtmişti. Soruşturma sonucunda Erdoğan açığa alınmıştı. 

Gümrük Çalışanları Sendikası ise şiddet görüntüleri üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

"Sayın Bölge Müdürü, gördüğümüz bu video çok onur kırıcı. GÜM-SEN Gümrük çalışanları sendikası olarak bu konuyu asla görmezden gelmeyeceğiz. Bilginiz olsun. Burası muz cumhuriyeti değil. O tokat attığınız pırıl pırıl bu ülkenin üniversite mezunu gencidir”

GÖREVDEN ALINDI

Ticaret Bakanlığı, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan''ın, gümrük muhafaza memuruna tokat attığı görüntülerin ardından başlatılan soruşturma kapsamında görevden alındığını açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar