Memleket Partisi Serik İlçe Başkanı ve yönetimi 'kandırıldık' diyerek istifa etti

Memleket Partisi Serik İlçe Başkanı ve yönetimi 'kandırıldık' diyerek istifa etti
Memleket Partisi Antalya Serik İlçe Başkanı Ali Kurt ve yönetimi 'Kandırıldık' diyerek görevlerinden ve partiden istifa etti.

Muharrem İnce''nin Genel Başkanlığı''nı yaptığı Memleket Partisi''nde istifalar sürüyor. Memleket Partisi Antalya Serik ilçe başkanı Ali Kurt, ilçe örgütünden üyelerinde yer aldığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak istifa ettiğini açıkladı.

Kurt, paylaşımında, ''kandırıldıklarını’ belirterek Muharrem İnce''nin kendilerine demokrasiyi gösteremediğini, ve kenara atıldıklarını ifade etti.

Kurt''un paylaşımı şöyle:

“Sevgili hemşerilerim 2 yıldır Serik memleket Partisi İlçe Başkanlığından kendi isteğim üzerine istifa etmişimdir. 2 yıldır emek verdiğim partimde Serik İlçe Örgütü olarak Sayın Muharrem İnce, bize Demokrasiyi gösterememiştir. Antalya İl Başkanlığı''nda fırıldağın olduğu yerde biz yokuz.

2 yıldır yorduğum ilçe örgütünden ve Serik halkından özür dilerim. Kandırılmış olduğumuz anlaşılmıştır. Eski il Başkanım Ramazan Deniz ve ben olmak üzere bütün Atatürkçüler diskalifiye edilmiştir demişti ya Kılıçdaroğlu’na hep Atatürkçüleri bir kenara attılar. O da bizi bir kenara attı. Memleket Partisi ile örgüt olarak yollarımız ayrılmıştır saygılar ve sevgiler Teşekkürler Serik. Demokrasi olmayan yerde durmamız sakıncalı."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar