Mehmet Ali Erbil hala bildiğiniz gibi... Cinsellik açıklaması olay oldu!

Mehmet Ali Erbil hala bildiğiniz gibi...  Cinsellik açıklaması olay oldu!
Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Mehmet Ali Erbil’in cinsellik hakkında konuştukları olay yarattı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Yaşadığı sağlık problemlerine rağmen cinsel anlamda sağlıklı olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil "20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim" dedi.

BİSEKSÜELLİĞİ HİÇ YAŞAMADIM

Söyledikleriyle gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, "Söylediğim her şeyi kaydırarak yanlış yerlere çekiyorlar. Abartıyorlar ve bunları kötülükle besliyorlar" dedi. Yıllar önce biseksüellikle ilgili söylemleriyle gündemden düşmeyen Erbil, "Biseksüelliği yaşadın mı?" sorusuna "Hiçbir şekilde yaşamadım. Yaşasaydım da çıkar söylerdim. Hiçbir şekilde gocunmam" dedi.

ii.jpg

20 YAŞINDA BİR KIZLA BİRLİKTE OLABİLİRİM

Mehmet Ali Erbil, Kalaycıoğlu'nun "Bu kadar hastalık geçirerek uzun süre hastanede yattın. Vücudunun her yerine hortum girdi. Cinsel anlamda sağlıklı mısın?" sorusu üzerine de şunları söyledi:

" Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor.

o0o.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar