Mehmet Ali Erbil film setine koştu

Mehmet Ali Erbil film setine koştu
Kaçış Sendromu ile boğuşan ve geçtiğimiz günlerde acil olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, hastaneden çıkar çıkmaz Hababam Sınıfı filminin yeni çekilen serisi için kamera karşısına geçti.

Hastaneden çıkar çıkmaz bunu yaptı

Rıfat Ilgaz'ın aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan "Hababam Sınıfı"nın yeni filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Filmde rol alan ve bir süredir sağlık sorunlarıyla zor günler geçiren şovmen Mehmet Ali Erbil'in tanıtımda olması izleyenleri mutlu etti. 

KADRODA ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Senaryosu 13 Punto tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği filmin çekimleri 5 haftada tamamlandı. "Hababam Sınıfı Yaz Oyunları"nın kadrosunda Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Hakan Meriçliler, Giray Altınok, Deniz Akkaya, Öykü Çelik, Chloe Loughnan, Mert Denizmen, Reyhan Ulu Ekinci, Doğan Akdoğan, Baran Bayraktar yer alıyor. 

3 NİSAN'DA VİZYONA GİRİYOR

Bu arada bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve film için sakal bırakan Mehmet Ali Erbil de sürpriz bir karakteri canlandırıyor. Komedi ve duygusallığı bir araya getiren "Hababam Sınıfı Yaz Oyunları" 3 Nisan'da vizyona girecek. 

FİLMDE NE ANLATILACAK

"Kıbrıs'ta her yıl düzenlenen liseler arası geleneksel yaz oyunlarına Özel Çamlıca Lisesi de katılma hakkı kazanır. Okulun sahibi 'Pinti Lütfullah' bu yarışma için fen bölümünden dört öğrenci seçer. Hababam boş durmaz ve bu dört öğrencinin yerine 'Yakışıklı', 'Racon', 'Format' ve 'Dede', yarışmaya gitmek için Kıbrıs uçağına biner. Yarışmayı önemsemeyen ve tek amaçları güzel bir tatil yapmak olan 'Hababam' için bu yarışma unutulmaz bir maceraya dönüşür." 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar