Meclis'te 4 partiden teröre karışı ortak bildiri

Meclis'te 4 partiden teröre karışı ortak bildiri
Meclis'te terörle ilgili görüşülen bildiriye AK Parti, MHP, İyi Parti ve Saadet Partisi imza verdi. CHP ve DEM Parti ortak metne imza atmadı.

Tüm Türkiye, Irak'ın kuzeyinden gelen acı haberlerle sarsıldı. Terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen hain saldırılarda 12 askerimiz şehit olmuştu.

MECLİS'TE 4 PARTİDEN ORTAK BİLDİRİ

TBMM Genel Kurulu'nda bütçe kanunu teklifi görüşmelerinin olurken AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin grup başkanvekillerinin imzasıyla terör saldırılarıyla ilgili ortak bir bildiri yayımlandı.

Yayımlanan bildiriyi CHP ve DEM Parti grupları imzalamadı.

4 parti tarafından imzalanan bildiride; "Bölücü terör örgütü PKK tarafından iki gündür gerçekleştirilen hain terör saldırıları neticesinde 12 vatan evladımızı kaybetmiş bulunmaktayız... Bu menfur saldırılarda şehit düşen kahraman askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz... Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele edecek güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyoruz." açıklaması yapıldı.

6587587b8b8e5138-w1200xh1490.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar