Özgür Özel'den AKP'ye şehitler için milli yas tepkisi

Özgür Özel'den AKP'ye şehitler için milli yas tepkisi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 24 saatte gelen 12 şehit haberinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden hükümete çağrıda bulundu ve AKP'ye tepki gösterdi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 askerimizin şehit edildiği haberini açıklamasının ardından son 24 saatte şehit sayısı 12'ye yükselmiş oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada; 12 askerimizin şehit edilmesiyle ilgili Milli Savunma Bakanı'nın Meclis'te bilgilendirme yapması gerektiğini belirtti.

Özgür Özel yaptığı açıklamada; "Hükümet Milli Savunma Bakanı aracılığıyla derhal siyasi parti gruplarını ve Meclis'i bilgilendirmelidir... Buradan ilan ediyorum ki; bu bilgilendirme yapılmadan, sorularımıza yanıt almadan ve ikna olmadan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin altında imzası olan hiçbir bildiriye imza atmayacağız... Milli yası, Suudi Arabistan Kralı'nın ölümünde ilan edenlerin aklına bugün milli yas ilan etmek gelmemektedir." ifadelerini kullandı.

ozgur-ozel.jpg

İYİ PARTİ'DEN DE "MİLLİ YAS" AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'da şehitlerimizi uğurlarken milletin birlik ve beraberliği için "Milli Yas" çağrısında bulunmuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar