MEB’den büyük skandal! Kitapta yazan ifade tepki çekti

MEB’den büyük skandal! Kitapta yazan ifade tepki çekti
MEB'in PIKTES Projesi kapsamında Suriyeli öğrencilere “Ring for sex (Seks için zile bas)” yazılı zil dağıttığı ortaya çıktı.

Birgün''den Mustafa Bildircin''in haberine göre, Millî Eğitim Bakanlığı''nın (MEB), “Suriyeli çocukların Türk Eğitim Sistemi’ne entegrasyonunun desteklenmesi” amacıyla başlattığı PIKTES Projesi kapsamında dağıtılan ziller gündem oldu. Proje kapsamında öğrencilere yönelik sosyal uyum etkinlikleri çerçevesinde dağıtılan oyuncakların içinden erişkinlere uygun bir oyuncak çıktı.

Proje kapsamındaki öğrencilere dağıtılan oyuncaklar içinde, “Pratik Bardaklar” isimli oyun da yer aldı. Oyunun kutusundan beş farklı renkte 30 adet bardak, 40 adet resimli görev kartı ve bir adet zil çıktı.

Zeka oyunu olarak tasarlanan Pratik Bardaklar isimli oyunda kullanılacak zilin üzerinde, kutu üzerindeki resimden farklı olarak “Ring for sex (Seks için zile bas)” yazdığı görüldü. Öğrencilere dağıtıldığı belirtilen ziller, fark edilmesinin üzerine apar topar toplatıldı.

MEB büyük bir skandala imza attı. Öğrencilere erişkinlere uygun oyuncak dağıttı. MEB öğrencilere ''seks için zile bas'' oyuncağı dağıttı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar