Mauro Icardi, Okan Buruk’a isyan etti: Yeter artık bu kadar da olmaz

Mauro Icardi, Okan Buruk’a isyan etti: Yeter artık bu kadar da olmaz
Sarı Kırmızılıların Arjantinli yıldızı Mauro İcardi, saha içinde yaşadığı problemi Teknik Direktör Okan Buruk ile paylaştı. Icardi, hakemlerden rahatsızlığını ‘yeter artık bu kadar da olmaz’ diyerek dile getirdi.

Galatasaray'da Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, son Samsunspor maçında kendisine yapılan müdahaleye verilmeyen penaltı kararı üzerine isyan etti.

Saha içinde yaşadığı sıkıntıları Teknik Direktör Okan Buruk ile paylaşan Icardi, maçlarda sürekli benzer durumlarla karşılaştığını belirterek, "Hemen hemen her maçta aynı şeyi yaşıyorum. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Bana karşı sert oynamak serbest herhalde. Bu kadar da olmaz. Her karşılaşmada verilmeyen en az bir penaltı oluyor ama ne hakemler görüyor ne de VAR’da bu görünüyor. Bana karşı hakemler iyi niyetli değiller" ifadelerini kullandı.

Olaya yöneticiler de dahil oldu. Galatasaray'ın sarı-kırmızılı yöneticileri, Icardi'ye yapılan faullere karşı sert tepki gösterdi. Hatay deplasmanında son dakikada ayağına basılan futbolcunun, Beşiktaş maçında Ghezzal'ın darbesiyle sakatlandığına dikkat çeken idareciler, bu durumlara rağmen verilmeyen penaltı kararlarına eleştiri getirdi.

Fenerbahçe derbisinde yaşanan sağ kroşe olayına VAR çağrısı yapılmamasını ve Gaziantep maçındaki net faule penaltı verilmemesini eleştiren Galatasaray yönetimi, Samsunspor maçında da çekilmesi bariz penaltı olan bir durumda yine VAR'dan beklenen yardımın gelmediğini ifade etti.

Yöneticiler, VAR'daki Mustafa İlker Coşkun'un hakemi çağırmamasını şaşırtıcı bulduklarını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar