Dursun Özbek'ten, Ali Koç'a flaş istifa çağrısı!

Dursun Özbek'ten, Ali Koç'a flaş istifa çağrısı!
Galatasaray Kulübü Başkanı olan Dursun Özbek, gündem ile alakalı bazı açıklamalar yaptı. Özbek, Ali Koç'un Kulüpler Birliği başkanlığından hemen istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

Dursun Özbek, Kulüpler Birliği Vakfı'nın sezonun ilk toplantısında Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç'un kulüp başkanlarına yaptığı bir konuşmadan bahsetti. Özbek, Ali Koç'un Kulüpler Birliği başkanlığından hemen istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

"DERHAL KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETMELİ"

Kulüpler Birliği Vakfı'nın sezonun ilk toplantısında Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç'un kulüp başkanlarına yaptığı bir konuşmadan bahseden Dursun Özbek, "Fenerbahçe başkanı olan kişinin ifadelerine dikkat ettiğinizde hep bir mağduriyet çıkarma, hep bir ağlama hali var. Ağzımızdan çıkan laflara dikkat etmemiz gerekiyor. Bir kulübün başkanı... Bütün takımlarla kavgalı. Bütün takımlarla kavgalı cümlemi de şöyle ifade etmek istiyorum. Kulüpler Birliği Vakfı'nın sezon açılışında o kişinin şöyle bir ifadesi oldu; Bu sene şampiyon olmak için, fıtratımda olan ve olmayan, elimden gelen ve gelmeyen her şeyi yapacağım dedi. Orada 20 tane ayrı takım vardı. Hepsi de Türk futbolu için önemli. 20 takımın da gönlünde şampiyonluk yatar. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak bunları diğer 19 takıma söylüyorsun. Böyle bir laf edilir mi? Sen eğer bu ifadenin arkasında duruyorsan, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı görevini bırak, diye çağrıda bulundum. Bugün de bunu tekrarlıyorum. Derhal istifa etmeli. Ondan sonra Fenerbahçe Kulübü başkanı olarak istediklerini söyleyebilirsin" sözlerini kullandı.

ozel-galatasaray-baskani-dursun-ozbekten-dhaya-onemli-aciklamalar-8032-dhaphoto3.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar