Masumlar Apartmanı itirafı: ''Çekimler yüzünden her gün ağlıyordum''

Masumlar Apartmanı itirafı: ''Çekimler yüzünden her gün ağlıyordum''
Oyuncu Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteri üzerine açıklamalarda bulundu. Karakteri canlandırırken depresyona sürüklendiğini belirten Dizdar, final yapan dizi hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

Oyuncu Merve Dizdar, GQ dergisine verdiği röportajda kariyeri ve oynadığı roller hakkında açıklamalarda bulundu. TRT ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönem büyük ses getiren Masumlar Apartmanı dizisi hakkında konuşan Dizdar, dizide canlandırdığı ''Gülben'' karakteri yüzünden depresyona sürüklendiğini anlattı.

BEŞ GÜN SET VARDI

Masumlar Apartmanı''nın çok yoğun bir takvimde çekildiğini belirten ünlü oyuncu, “Beş gün set vardı, her günü travma, her gün ağlıyordum. Ben her sabah perdelerimi açarak güne başlarım normalde. Çekimler sürerken fark ettim ki, perdeleri açmıyorum, karanlıkta oturuyorum. O derece etkiliyor beni rol. Kendimi ne kadar korusam da bir depresyona sürüklüyor. Buna rağmen Masumlar başıma gelmiş en güzel şeylerden biri." dedi.

KARAKTERDEN KOPAMIYORUM

Merve Dizdar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bence empati bir oyuncunun en önemli silahı. Bu bende fazla var ve zor bir şey. İnsanı daha iyi anlamayı sağlıyor ki, bizim işimiz de insanı anlamak. İşim bittikten sonra oynadığım karakteri bırakamadığım için belki de Gülben bu kadar farklı ve üzerine hâlâ konuşabildiğimiz bir karakter olmuştur.”

"İŞÇİ ÇOCUĞUYUM, ŞIMARMAM" 

Merve Dizdar hakkındaki olumsuz yorumlarla ilgili de konuştu:

“Ün seni böyle yaptı diyorlar ama hayır, ün beni bir şey yapmadı. Yapamaz da, çünkü ün benim yol göstericim değil. Ben ünlü olmasaydım da mesleğimi yapardım. Ün mü yani insanları şımartan? En azından benim için bu geçerli değil. Ben tiyatrocuyum. Tiyatro disiplini aldım, ailemden de böyle eğitim aldım, böyle büyüdüm. Benim şımarmam çok zor. Beni parasızlık da etkilemez, ben parasızlık gördüm. O yüzden bana her şeyi desinler ama bunu demesinler. Ben işçi çocuğuyum, beni böyle yıldıramazlar!”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar