Bomba aşk iddiası! Gündemi sarstı geçti...

Bomba aşk iddiası! Gündemi sarstı geçti...
Masumlar Apartmanı dizisindeki ‘Gülben’ karakteriyle herkesi kendisine hayran bırakan Merve Dizdar, geçtiğimiz yıl eski eşi Gürhan Altundaşar’dan ayrılmıştı. Boşanma haberleri sonrası adı ihanet iddialarına karışan Dizdar, eski rol arkadaşı Uğur Uzunel ile 2023'ü Kapadokya'daki bir mekânda karşıladı.

2016 yılında Gürhan Altundaşar nikâh masasına oturan Merve Dizdar geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Rol arkadaşı Uğur Uzunel ile aşk yaşadığı konuşulan ve ihanet iddialarıyla gündeme gelen Dizdar, aşk haberlerini yalanlamıştı. Yeni yıla baş başa giren ikilinin aşk yaşadıkları konuşuluyor. Uzunel ile gece geç saatlere kadar eğlendi.

"YASAK AŞK YAŞAMADIK"
Güzel oyuncunun evli olduğu dönemde rol arkadaşı Uğur Uzunel ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü. Hakkında ortaya atılan iddiaları, "Ne Gürhan, ne ben birbirimizi aldatmadık. Yasak aşk yaşamadık kimseyle... Sadece bitti... Rica ediyorum" diyerek, yalanlamıştı.

YENİ YILA BAŞ BAŞA GİRDİLER
Birlikteliklerini inkar eden Merve Dizdar ile Uğur Uzunel''in ilişkilerini sır gibi sakladığı ve gizli gizli görüştükleri öğrenildi. Ayrıca 2023''ü Kapadokya''daki bir mekânda karşılayan Dizdar ile Uzunel, gece geç saatlere kadar eğlenirken görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar