Masumiyet dizisinde flaş Ömür Atay ayrılığı

Masumiyet dizisinde flaş Ömür Atay ayrılığı
FOX TV ekranlarının sevilen yapımları arasına girmeyi başaran, kadrosunda ise Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi usta, İlayda Alişan gibi ise genç oyuncuları barındıran Masumiyet dizisinde bomba bir ayrılık gerçekleşiyor.

Masumiyet dizisinde flaş ayrılık

Dizinin kurucu yönetmeni Ömür Atay'ın Almanya'daki bir proje nedeniyle diziden ayrılacağı öğrenildi. Dizinin yeni yönetmeni Aytaç Çiçek olacak. Masumiyet'in, kadrosunda ünlü isim Hülya Avşar da yer alıyor .

FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından biri olmayı başaran Masumiyet dizisinde, tüm planları derinden etkileyecek bir değişiklik yaşanıyor. Televizyongazetesi.com'da yer alan habere göre Çarşamba akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Hülya Avşar gibi isimlerin yer aldığı, genç oyuncular İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'nün de iyi performans gösterdiği Masumiyet dizisinde üzücü bir gelişme yaşandı. 

Elde edilen bilgi ve iddialara göre dizinin başladığı günden bu yana yönetmenlik koltuğunda oturan Ömür Atay, diziden ayrılıyor. Almanya'daki bir projede çalışacak Atay'ın yerine geçecek ismin ise Aytaç Çiçek olduğu belirtildi. 

Bu kararla birlikte şu ana kadar 5 bölümü yayınlanan dizinin 6. bölümünde de heyecanlı sahneler yaşanacak. Ancak Ömür Atay'ın 8. bölümden itibaren dizinin yönetmen koltuğunda oturmayacağı öğrenildi.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar