Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'tan aşk pozu

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'tan aşk pozu
Masumlar Apartmanı dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Birkan Sokullu, sevgilisi Eda Gürkaynak'la bisiklet turuna çıktı. Bisiklet üzerinde selfie çeken çift, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu'dan aşk pozu

Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterini canlandıran Birkan Sokullu, başarılı performansıyla beğeni topluyor. Özel hayatıyla gündeme gelmemeye çalışan oyuncu, bir süredir sosyetik isim Eda Gürkaynak'la aşk yaşıyor. 

Yaklaşık iki yıldır, Eda Gürkaynak ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, sevgilisiyle bisiklet turuna çıktı. Çift, yaşadıkları romantik anları takipçileriyle paylaştı. Eda Gürkaynak, sevgilisini öpücüklere boğdu.

retertretret.webp

"BİRBİRİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ"

Birkan Sokullu, geçtiğimiz aylarda ilişkisi hakkında, "Başlarda ayrı şehirlerde, farklı zaman dilimlerinde yaşadık. Bu bize beraberken anda kalabilmeyi öğretti. Çok keyifli vakit geçirmeye başladık. Pozitif ve mutlu bir enerjimiz var. Birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Eda Gürkaynak ilişkilerinin ilk döneminde New York Üniversitesi’nde öğrenim görüyordu. Çiftin ilişkisi evliliğe doğru gidiyor.

rtetertret.webp

EDA GÜRKAYNAK KİMDİR?

1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Eda Gürkaynak Koç Lisesinden IB diplomasıyla mezun olmuştur. Daha sonra ABD'de bulunan New York Üniversitesinde lisans eğitimini tamamlayarak, Amerikanın en başalarılı Türk mezunları arasına adını yazdırmıştır.

rtgetertret.webp


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar