''Afganlılar enkazdaki cesetlerin kolunu kesiyor'' demişti! Bakın ne oldu

''Afganlılar enkazdaki cesetlerin kolunu kesiyor'' demişti! Bakın ne oldu
"Enkazdan ceset çıkarıp kenara koyuyorlar. Afganlı biri gelip kolunu kesiyor, altınlarını alıyor" diyerek sosyal medyada olay olan ve asılsız iddiaları nedeniyle eski Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş tutuklandı.

Tüm Türkiye’yi derinden sarsan ve asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 31 bin 643 insan hayatını kaybetti. Dünyanın dört bir yanından gelen arama kurtarma ekipleri enkaz altında mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için adeta zamanla yarışıyor. Gönüllülerle birlikte çalışmalara katılan Masterchef Uğur Kardaş paylaşımıyla herkesi şoke etmişti.

2018''deki Masterchef yarışmasının şampiyonu Uğur Kardaş, "Enkazdan ceset çıkarıp kenara koyuyorlar. Afganlı biri gelip kolunu kesiyor" iddiasını sosyal medyadan yaymış ve iddiaların asılsız çıkması üzerine gözaltına alınmıştı.

Sabah''taki habere göre; Kardaş, ''Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma'' suçundan Kahta Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla tutuklandı.

Kardaş, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "İnşaatın altından ceset çıkıyor. Bu cesedi arkaya ayırıyorlar. Gelsin nakil aracı alsın diye. Afganlı biri geliyor bunun kolunu kesiyor altınlarını alıyor. Çevik kuvvet koruyor tabi. Polise diyecek bir şeyim yok. Adamı öldürürler burada zaten. Ona diyecek bir şeyim yok ama ne diyeyim abi yani. Biz o cesedi çıkartmak için uğraşalım Afgan''ın biri gelsin… Ya ben var ya yemin ederim anlamıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar