Masterchef Türkiye'den elenen isim belli oldu

Masterchef Türkiye'den elenen isim belli oldu
12 Aralık 2021 TV8 ile MasterChef kim gitti? Kritik gecede sürpriz bir sonuç yaşandı. MasterChef 2021 son bölümde kritik eleme gecesi heyecanı yaşandı. Mert, Eren ve Görkem arasından bir kişi geceye veda etti.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı MasterChef 2021 son bölümde ana kadro yarışmacılarından oluşan mavi ve kırmızı takımlar arasında geçen hafta oynanan dokunulmazlık ve eleme adayı oyunlarında eleme adayı seçilen Eren, Görkem, Mert arasından birisi kritik eleme gecesinde şampiyon olma hayallerini kaybetti.

Jüri koltuğunda oturan Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin seçtiği ve bu gece MasterChef'e veda eden isimle ilgili detayları öğrenmek isteyen izleyiciler "son dakika MasterChef'te kim elendi?" sorusu üzerinden araştırmalarına devam ediyor. İzleyicilerin merak ettiği son dakika MasterChef'te kim elendi? sorusu yanıtları ve tüm detaylar.

TV8 ekranlarında uzun yıllardır süren ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı MasterChef 2021 son bölümde kritik eleme gecesi heyecanı yaşandı. Hafta boyu oynanan dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları sonrasında eleme potasına giren Eren, Görkem, Mert arasından birisi jüri Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu potadan çıkma başarısı gösteremeyerek kritik eleme gecesinde bu hafta Masterchef'e veda eden isim olarak seçildi. Bu bilgilerle yarışmayı takip eden izleyiciler yoğun olarak "son dakika MasterChef'te kim elendi?" sorusuna cevap arıyor.

MasterChef 2021 son bölümde elenen yarışmacıya ilişkin detaylar şu şekilde;

12 Aralık Pazar günü yayınlanan TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı MasterChef 2021 son bölümde geçen hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından potaya giren Eren, Görkem, Mert arasından bir kişi Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin değerlendirmeleri sonucu bu hafta Masterchef'e veda eden isim Görkem oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar