Masterchef Türkiye All Star'da şampiyon belli oldu! İşte o isim...

Masterchef Türkiye All Star'da şampiyon belli oldu! İşte o isim...
TV8'de ekrana gelen Masterchef Türkiye All Star bu akşam canlı yayında final yaptı. Tahsin Küçük ve Esra Tokelli'nin kaldığı finalde ödülün sahibi Esra Tokelli oldu.

Masterchef Türkiye All Star'da bu gece şampiyon belli oldu. Yarışmacılardan finale kalan Esra Tokelli birinci oldu.

Masterchef Türkiye All Star’ın finalinde yarışmayı kazanan kişi bir otomobil sahibi oldu.

ESRA TOKELLİ KİMDİR?

MasterChef Türkiye'nin unutulmaz isimlerinden biri olan Esra Tokelli, 2020 sezonundaki performansıyla büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. İstanbul doğumlu olan Tokelli, programda sunduğu lezzetlerle izleyicileri kendine hayran bıraktı. 46 yaşında olan Esra Tokelli'nin hayatına dair ilginç bir detay ise 24 yaşında bir oğlunun bulunması.
Mutfakla olan tutkusu ve yeteneğiyle dikkat çeken Tokelli, Seda Sayan'ın yönetimindeki Yemekteyiz yarışmasına katılarak birincilik elde etmişti. Yemek pişirmeye olan tutkusuyla öne çıkan Tokelli, zamanının büyük bir kısmını mutfakta geçiriyor ve MasterChef'e katılma sebebini de bu tutkusuyla ilişkilendiriyor.

Kendi restoranını işleten ve yemeklerini sosyal medya platformlarında paylaşan MasterChef Esra, izleyicilerle lezzetli anlarını paylaşmaya devam ediyor. Esra Tokelli'nin yemek tutkusu ve kendine özgü tarifleri, onu izleyicilerin gözdesi haline getiriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar