MasterChef finali ne zaman, ne zaman bitiyor? Final tarihi açıklandı! 2023 MasterChef All Star final tarihi

MasterChef finali ne zaman, ne zaman bitiyor? Final tarihi açıklandı! 2023 MasterChef All Star final tarihi
Ekranların sevilen yarışması MasterChef'in final tarihi sık sık sorgulanıyor. Şampiyonunun belli olması için yarışmada geri sayım başlarken, Somer Şef final tarihini duyurdu. İşte 2023 MasterChef All Star final tarihi...

MasterChef final tarihi açıklandı! Sevilen yarışma ekranlara veda ediyor

MasterChef All Star yarışmasında final tarihi merak konusu. TV8 ekranlarında Haziran ayında başlayan ve en iyilerin yarıştığı bu fenomen yarışma, son bölümlere gelmiş durumda. Beş finalist, elenmemek için en iyi yemekleri hazırlayacak.

Barbaros, Tahsin, Sergen, Hasan ve Esra, Türk ve uluslararası mutfaktan kendi menülerini çıkaracak. Şefler, 90 tam puan üzerinden yarışmacıları değerlendirecek. Yarı finalde elenecek yarışmacılar belirlendikten sonra final gününde iki yarışmacı canlı yayında şampiyonluk için yarışacak.

Ünlü şef Somer, final tarihini duyurarak, "Bu haftanın sonunda, 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayında MasterChef All Star 2023'ün şampiyonu belli olacak." şeklinde konuştu.

Ayrıca, MasterChef 2023'ün büyük ödülü henüz açıklanmadı. Programın ilerleyen bölümlerinde büyük ödülün ne olacağı da duyurulacak.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar