Cezaevindeki Dilan Polat’tan özel açıklamalar! Suçlamalarla ilgili sorulara ne cevap verdi

Cezaevindeki Dilan Polat’tan özel açıklamalar! Suçlamalarla ilgili sorulara ne cevap verdi
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat cezaevinde avukatı aracılığıyla HaberTürk TV’nin sorularına cevap verdi. Polat, her şeyin iftira olduğunu söyleyerek, çok üzüldüğünü ve artık dayanamadığını anlattı.

Lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla tutuklanarak tüm mal varlıklarına el konuldu. Cezaevindeki Polat’a HaberTürk TV muhabiri Ceylan Sever ve Mehmet Selman Bektaş avukat aracılığıyla sorular sordu.

Dilan Polat muhabirlerin sorularına şu şekilde cevap verdi.

Hayatımda kara paranın ne olduğunu bilmiyorum diyen Polat, Biz çalışarak kazandık. Biz kozmetik ürünü imalatı ithalatı da yapmıyoruz dedi. Uyuşturucu konusunun da bir iftira olduğunu söyleyen Dilan Polat, ne kara para ne bahis ne de uyuşturucu suçu değil. Bunların tamamı iftira ve bu iftiralara artık dayanamıyorum diyerek kedini savundu.

2546182-f060d282782a43cde2e779fd56a-vg7o.webp

BANU PARLAK İLE BİR BAĞLANTINIZ VAR MI?

Dilan Polat “Banu Parlak olayının bir komplo olduğu çok net. Bahsi geçen kişileri hayatımda hiç ama hiç tanımadım" dedi. Polat, Banu’nun da çocuğu var insan böyle bir iftirayı bir anneye nasıl atar. Bu konu ile hiçbir ilgimiz yok" ifadelerini kullandı.

“PAYLAŞIMLAR İÇİN PİŞMANIM”

“Kötü niyetli insanların bunlarını kullandığını düşünsem de kısmen haklılar. O paylaşımlar takipçilerim için yapıldı. Gündelik hayatımı yansıtmamaktaydı. Ama keşke hiç yapmasaydım ve pişmanım.”

BAKICI SINIR DIŞI EDİLDİ ÇOCUKLARA KİM BAKIYOR?

Çocukların bakımı ile babaannenin ilgilendiğini söyleyen Dilan Polat, dışarıdaki işleri ise tanıdıkların yaptığını belirtti. Çok acı çektiğini ifade eden Polat, Nilda’ya adaletin yerini bulacağını anlatıyorum. Şule için çok üzüldüm" dedi.

aw066351-08-6w3q.webp

MAL VARLIĞINA YENİDEN SAHİP OLABİLECEĞİNE İNANCIN VAR MI?

Suçsuz olduğu için mal varlıklarını kaybettiğini düşünmeyen Dilan Polat, yargılama sonunda mal varlıklarının kendilerine iade edileceğini söylüyor. Mal varlığının şu an benim için bir önemi yok diyen Polat, tek amacım çocuklarıma kavuşmak” şeklinde konuştu.

"AİLEMİ HER GÜN ÖZLÜYORUM"

“Eşim ile haftada 1 gün telefonla konuşuyoruz diyen, Dilan, her gün ağlıyorum. Ailemi her gün özlüyorum, Allah’a her gün dua ediyorum. Hiç iyi değilim, hastalanmaktan korkuyorum. İftira içerikli haberleri görünce çok üzülüyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca kardeşi Sıla Doğu ile de aynı koğuştu olduğunu söyledi.

aw066351-10-wypy.webp

ŞAMPİYONLAR LİGİ FOTOĞRAFI HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUN?

“Bu kişilerden sadece dördü benim franchise anlaşmam olan kişiler diyen Dilan Polat, bunun dışında fotoğraftaki kişilerle ticari bir bağlantısı olmadığını ifade etti. Masadaki herkes için çok üzüldüğünü söyleyen Polat, yıllar önce arkadaş ortamında çekilen fotoğrafın yalan haberler oluşturmasına çok üzüldüğünü belirtip, bu kişilerle başka bir bağlantısı olmadığını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar