Mansur Yavaş'tan Meral Akşener'e teşekkür: Birlikte kazanacağız!

Mansur Yavaş'tan Meral Akşener'e teşekkür: Birlikte kazanacağız!
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Meclis grup toplantısında kendisi için söylediği sözlere teşekkür etti.

MANSUR YAVAŞ'TAN AKŞENER'E TEŞEKKÜR: BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu''na YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezasının ardından Meral Akşener''in önderliğinde Saraçhane''de yapılan tepki mitingine yoğun bir kalabalık katılmıştı. İmamoğlu hakkında yapılan tartışmalar devam ederken İYİ Parti Meclis grup toplantısında konuşan Meral Akşener, "“Şayet bu kafa, yarın da hedefine Mansur Başkan''ı koyarsa; onun yanında dimdik dururuz” dedi.

"BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Ekrem İmamoğlu ile birlikte Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı geçen isimlerden biri olan Mansur Yavaş, Akşener''in övgü dolu sözlerinin ardından Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Yavaş,  “Teşekkürler Sayın Genel Başkanım. Ankara''yı Millet İttifakı olarak birlikte kazandık, hukukun üstünlüğünü ve tam demokrasiyi yine Millet İttifakı olarak birlikte gerçekleştireceğiz. Hukuksuzluklara karşı hep birlikte duracak, millet iradesini yok saymalarına izin vermeyeceğiz.” ifadeleri kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar