Manisa'da korkuç olay! Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Manisa'da korkuç olay! Karısını tüfekle öldürüp intihar etti
Manisa'da yaşayan Hamza Demirkıran isimli şahıs önce iki çocuğunun annesini tüfekle vurdu. Genç kadının cinayeti sonrası aynı tüfekle intihar etti.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde,korkunç bir cinayet yaşandı. 24 yaşında olan Hamza Demirkıran isimli şahıs, eşi Buse Demirkıran'ı öldürdükten sonra intihar etti. Olay, gece saatlerinde Yeni Mahalle Mahallesi'nde meydana geldi.

Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Hamza Demirkıran, 24 yaşındaki eşi Buse Demirkıran'ı tüfekle vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu. Ardından ise genç adam, yaşadıkları apartmanın çatısına çıkarak aynı tüfekle intihar etti.

İNCELEME SÜRÜYOR

Çevredeki vatandaşlar tarafından duyulan silah sesleri üzerine durum, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, çiftin hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, savcının incelemeleri sürüyor.

aw192531-02-002.jpg

'PSİKOLOJİSİ BOZUKTU'

Hamza Demirkıran'ın amcaoğlu Nurullah Demirkan, yaşanan olayın ardından Hamza'nın psikolojik sorunlar yaşadığını ve tedavi gördüğünü belirtti. Olayı şöyle anlattı: "Hamza'nın psikolojisi bozuktu, tedavi görüyordu. Eline tüfeği alıp yatak odasına gidiyor ve hanımını öldürüyor. Daha sonra yukarıya çıkarak kendisini öldürüyor."

Polis ekipleri ise olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı.Çiftin geride biri 18 aylık diğeri 4 yaşında çocukları kaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar