Mansur Yavaş Keçiören’de konuştu: Keçiören- Çankaya ile yarışır hale gelecek

Mansur Yavaş Keçiören’de konuştu: Keçiören- Çankaya ile yarışır hale gelecek
Keçiören Belediye Başkanı seçilen Mesut Özarslan’ın devir teslim törenine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanı seçilen Mesut Özarslan'ın devir teslim törenine katıldı. Yavaş'ın katılımıyla gerçekleşen törende dikkat çeken bir detay ise eski dönemde sökülen "T.C." tabelasının Belediye Binası'na yeniden takılması oldu.

Yavaş'ın kürsüye çıkmasıyla birlikte eski dönemde kaldırılan "T.C." ibaresinin tekrar yerine monte edilmesi, yerel yönetimde sembolik bir değişimi ifade etti.

Devir teslim törenine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara hitap eden Yavaş, "Biz hiç kimseyi düşman olarak görmüyoruz. Siyaseten rakip olabiliriz ama o da seçime kadardır. Seçimden sonra herkese saygı duyarız” diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

4-001.jpg

"ÇANKAYA-KEÇİÖREN AYRIMI DA ORTADAN KALKACAK"

Yavaş, halkın desteğinin belediyecilik anlayışının kabul edildiğinin bir göstergesi olduğunu belirtti ve Ankara halkına teşekkür etti.

Ayrıca Yavaş, Keçiören'le ilgili önemli hedeflerini paylaşarak, ilçenin Ankara'nın diğer bölgeleriyle yarışır hale geleceğini söyledi. "Çankaya-Keçiören ayrımı da ortadan kalkacak" diyen Yavaş, belediyecilik projelerinin içinde insanı olmayan hiçbirini desteklemeyeceklerini ve şeffaflıkla hareket edeceklerini vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar