Mansur Yavaş: Anadolu Gemisini seçim otobüsü gibi gezdiriyorlar

Mansur Yavaş: Anadolu Gemisini seçim otobüsü gibi gezdiriyorlar
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sivas’ta yurttaşlara seslendi.

''Bir bakan diyor ki ‘Bunların tek derdi hükümeti indirmek’. Evet, şaşıracak bir şey var mı? Seçime, sizden daha iyi yöneteceğimiz iddiasıyla giriyoruz. Sizin yönetemediğinizi iddia ediyoruz. Bu nedenle sizi indirip kendimiz o makamlara gelmek istiyoruz. Bundan daha doğal bir şey var mı?" diye soran Mansur Yavaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye’de şöyle bir iklim var; kendilerine oy verirsen vatanseversin, vermezsen değilsin. Eski yılları hatırlıyorum; bir ara MHP de muhalifti, O zaman dönüyordu, onu da katıyordu, kendisine muhalif olanları, ‘Bunlar beşli ruh ikizi’. Daha sonra onlarla beraber oldular, indi ‘dört ruh ikizine’. Karşıdayken terörist oluyor, yanına gelince vatansever. Olmaz böyle bir şey. Siz, size yapılan itirazları dinlemek zorundasınız, her şeyi iyi bilemezsiniz. ‘Suriye konusunda Esad ile görüş’ diyenlerin yemediği hakaret kalmadı, şimdi Rusya üzerinden Esad ile görüşüyoruz. Zamanında görüşseydin Türkiye bu kadar mülteci deposu olmazdı. Hep deneyerek yanılma metoduyla bugüne kadar geldik.

İHA’larla, SİHA’larla bu iş olmaz. O Anadolu gemisi de 1972 yılında yapılan tersanede yapıldı. Şimdi İzmir’e götürdüler, artık seçim otobüsü gibi gezdiriyorlar. Ayın 15’inden sonra şununla karışlayacaksınız. Bunların hepsi unutulacak, o attıkları iftiralar da ortadan kalkacak. Tek şeyle baş başa kalacaksınız. Ev sahibi, kiracı, kavga etmeye devam edecek. Anne babalar kredi kartını borçlarını nasıl ödeyecek, çocuklarına nasıl harçlık verecek, eğitimini nasıl sürdürecek; bunlarla baş başa kalacağız. Asıl gündem bu. Gerçek gündem, halkın geçimi."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar