Manisa’da öfke içeren cinayet: Eşini ve oğlunu öldürdü

Manisa’da öfke içeren cinayet: Eşini ve oğlunu öldürdü
Manisa’da boşanma aşamasındaki 71 yaşındaki yaşlı adam aylardır ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için, oğlunun evine gitti. Çıkan tartışmada oğlunu ve eşini öldürdü.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan Hüseyin Yurtseven (71) ve Ummuhan Yurtseven (65), evliliği süresince anlaşamayan ikili evleri ayırdı. Eşinden bir yıldır ayrı yaşayan yaşlı adam, barışmak için oğlunun evine gitti. Hüseyin Yurtseven, bir anda başlayan tartışma sonunda eşini ve oğlunu öldürdü. Yaşlı adam önce oğlu Mustafa Yurtseven’e ardından da karısı Ummuhan Yurtseven''e tabancayla ateş etti. Mustafa Yurtseven''in eşi N.Y. ise olayın görgü tanığı olarak büyük şok yaşadı.

Silah seslerini duyan apartman sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olayın ardından oğlunun apartmanından çıkan Hüseyin Yurtseven apartmanın 50 metre ilerisinde cinayet silahıyla birlikte emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ummuhan ve Mustafa Yurtseven''in hayatlarını kaybettiğini belirledi. Mustafa ve Ummuhan Yurtseven''in cenazeleri otopsi için Merkezefendi Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar