Mal varlığıyla gündem olan Turgut Altınok’un sır gibi sakladığı ortağı deşifre oldu!

Mal varlığıyla gündem olan Turgut Altınok’un sır gibi sakladığı ortağı deşifre oldu!
Mal varlığı açıklaması tartışma yaratan Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’un gizli ortağının kim olduğu ortaya çıktı.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un geçtiğimiz günlerde açıkladığı mal varlığı gündem olmuştu. Altınok’un mal varlığı beyanında belirttiği “babadan-anneden miras” hanesindeki taşınmazların gerçek kaynağı merak edilmiş, tartışma yaratmıştı.

Halk TV'de Sözüm Var programında konuşan gazeteci Murat Ağırel, Turgut Altınok'un Antalya'daki 600 dairesinin daha olduğunu belirterek, dikkat çeken bir iddiayı ortaya attı.

600 YENİ DAİRE

Bir takipçisinin kendisine ulaştığını belirten Ağırel, “Listelerdeki 6 milyon metrekarenin haricinde, Antalya'daki havalimanına yakın bir yere konut yapılıyor ve orada Sayın Altınok'un 600 dairesi olduğunu söyledi. Bunlar bildirilmemiş. Fotoğraflar ve parselleri gönderildi oradaki insanlar bunu iddia ettiler. Altınok tarafına ulaşmaya çalıştığımda onlar bana dönmediler" ifadelerini kullandı.

GİZLİ ORTAK BELLİ OLDU

thumbs-b-c-f9969f69254e10e10edcbe951d1c65db.jpg

Ağırel ayrıca, Turgut Altınok'un Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yıkım kararı aldığı kaçak TOGO Kuleleri'nin sahibi Sinan Aygün'le de ortak olduğunu açıkladı.

Ağırel, "Turgut Altınok'un Eskişehir Yolu'ndaki projesindeki ortakları Sinan Aygün, Rifat Hisarcıklıoğlu, Salih Bezci. Bu parseller birleştirilerek inşaat alanı büyütülüyor ve proje yapılıyor. Parseller ayrı ayrı olsa proje büyüyemeyecek ve bu kadar değerli olmayacak" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar