Erdoğan, Erzincan Valisi'nden bilgi aldı! 'Tüm imkanlar seferber edilsin'

Erdoğan, Erzincan Valisi'nden bilgi aldı! 'Tüm imkanlar seferber edilsin'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan Valisi'nden maden ocağında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'dan detaylı bilgi aldı. Vali Aydoğdu, kayıp kişilerin bulunması amacıyla başlatılan arama kurtarma çalışmalarının güncel durumunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti.

Erdoğan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken, maden ocağındaki toprak kayması sonucu kaybolan kişilerin bulunması için devam eden arama kurtarma faaliyetlerine özel bir önem atfetti. Cumhurbaşkanı, bölgedeki tüm imkanların seferber edilerek çalışmaların etkin bir şekilde devam ettirilmesini istedi.

Ayrıca, Erdoğan, olayın yerel yönetim ve yetkililer tarafından titizlikle ele alındığını, her türlü destek ve yardımın sağlanması için gereken adımların atıldığını belirtti. Erdoğan kamuoyunu sürekli olarak bilgilendirmek adına olayın gelişmelerini yakından takip ettiğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar