Lüks rezidansta kanlı gece: 2 ölü, 1 yaralı

Lüks rezidansta kanlı gece: 2 ölü, 1 yaralı
Aydın’da bir kişi lüks bir rezidansın otoparkında bir kadını öldürüp, bir kişiyi de yaraladıkran sonra kendi hayatına da son verdi.

Aydın'ın Efeler ilçesindeki bir lüks rezidansta yaşanan dehşet verici olay yaşandı.

Kemer Mahallesi Turgut Özal Bulvarı 1837. Sokak'ta bulunan lüks rezidansta akşam saatlerinde meydana gelen trajik olayda, Aydın Aksakdemir isimli şahıs, birlikte yaşadığı eczacı Şule Tokel'i tabanca ile öldürdü.

KENDİNİ DE ÖLDÜRDÜ

Ardından aynı silahı kullanarak bir kişiyi daha yaralayan Aksakdemir, son olarak kendi hayatına son verdi.

Otoparkta Aksakdemir ile Tokel arasında otomobil içerisinde bir tartışma başladı. Bu tartışma sırasında otoparkta bulunan bir diğer kişi olan M.K., bağrışmaları duyarak olay yerine geldi. Ancak Aksakdemir, sinirlerine hakim olamayarak belindeki tabancayı çıkararak Tokel'e ateş etti. Tartışmayı ayırmak isteyen M.K. ise kurşunların hedefi oldu. Ardından Aksakdemir, aynı silahla intihar etti.

Olayın duyulması üzerine site görevlileri ve komşular, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ve polis ekipleri, olay yerine intikal etti. Ancak yapılan kontrollerde Aksakdemir ve Tokel'in hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Yaralı şahıs M.K. ise ilk müdahalenin ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından Cumhuriyet savcısı tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonrasında Aksakdemir ve Tokel'in cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar