Sevgilisini öldüren Pistorius’a 11 yılın ardından şartlı tahliye

Sevgilisini öldüren Pistorius’a 11 yılın ardından şartlı tahliye
Güney Afrikalı eski paralimpik atlet Oscar Pistorius, 2013 yılında sevgilisi Reeva Steenkamp'ı öldürdüğü suçtan dolayı şartlı tahliye edildi.

gereği, Pistorius'un cezasının yarısından fazlasını çektiği ve 2029 yılına kadar herhangi bir medya kuruluşuna açıklama yapamayacağı belirtildi.

Güney Afrikalı eski paralimpik atlet Oscar Pistorius, 2013 yılında sevgilisi Reeva Steenkamp'ı öldürdüğü cinayetin ardından 11 yıl sonra şartlı tahliye edildi.

2-002.webp

Pistorius, cezasının yarısından fazlasını çekerek Cuma sabahı evine döndü. Ancak şartlı tahliye koşulları gereği 2029 yılına kadar herhangi bir medya kuruluşuna açıklama yapması yasaklandı.

96.webp

Pistorius'un, amcasının Pretoria'daki evinde yaşamaya devam edeceği belirtilirken, Steenkamp'ın annesi ise eski atletin şartlı tahliyesine karşı çıkarak kendisinin ve ailesinin ömür boyu hapis cezasını çektiğini vurguladı.

25.webp

Oscar Pistorius, Sevgililer Günü'nde sevgilisi Reeva Steenkamp'ı üç el ateş ederek öldürmüş ve 2014 yılında "kusurlu cinayet" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Temyiz sürecinin ardından cinayetten suçlu bulunan Pistorius, 2017 yılında 13 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar