Lube Ayar'dan Rezan Epözdemir'le ilgili bomba iddia! Fatih Terim Fonu ortalığı karıştırdı

Lube Ayar'dan Rezan Epözdemir'le ilgili bomba iddia! Fatih Terim Fonu ortalığı karıştırdı
Gazeteci Lube Ayar katıldığı programda, Fatih Terim Fonu davasında mağdur futbolcuların avukatlığı yapan Rezan Epözdemir ve SÖZCÜ TV ile ilgili bomba bir iddiada bulundu.

Gazeteci Lube Ayar, Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığı skandalıyla ilgili SÖZCÜ TV'ye yapılan iş teklifinin geri çekildiğini açıkladı. Ayar, Fatih Terim Fonu konusunu işlememeleri için kanal yönetimi tarafından teklifin geri çekildiğini belirtti. İlk başta işbirliği için anlaştıklarını söyleyen Ayar, daha sonra SÖZCÜ TV'nin konuyu işlemeyeceği kararını aldığını ifade etti.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 2024 asgari ücret zammıyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan önemli bir açıklama geldi. Asgari ücretin ne kadar artacağı konusunda son dönemde ortaya atılan 17 bin 500 lira gibi iddialara yanıt veren Işıkhan, çalışmaların tamamlanmasının ardından nihai sonuca ulaşacaklarını ve elde ettikleri sonuçları paylaşacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın enflasyonla mücadelede işçilerin ezilmeyeceğine dair vurgusunun ardından asgari ücretin 16 bin TL'nin üzerine çıkması kesin gözüyle bakılıyor. Işıkhan, eski Merkez Bankası ekonomisti Hakan Kara'nın yorumlarına ilişkin çalışmaların tamamlanmasını beklediklerini ifade etti.

Ayrıca, asgari ücret zammının yılda bir defa yapılabileceği ve acil durumlarda ikinci bir zamın söz konusu olabileceğini belirtti. Ekonomist Devrim Akyıl'ın tahminine göre, asgari ücretin 17-18 bin TL seviyelerine çıkabileceği öngörülüyor. Pazarlıkların sonlandırılması ve Sayın Cumhurbaşkanı'nın müdahalesiyle asgari ücretin bu seviyelere yükselmesi bekleniyor.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar