LGBTİ+ karşıtı nefret yürüyüşünde düşmanlık müziğe kadar uzandı!

LGBTİ+ karşıtı nefret yürüyüşünde düşmanlık müziğe kadar uzandı!
İstanbul Saraçhane'de düzenlenen LGBTİ+ karşıtı mitingde gerici grubun düşmanlığı müziğe kadar uzandı. Miting öncesi yapılan dinletiye tepki gösteren bir kişi, "Böyle saçmalık olmaz. Ümmet-i Muhammet'e hakaret etmeyin. Biz buraya gitar dinlemeye mi geldik?" dedi.

Yesevi Alperenler Ocağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne bağlı Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun LGBTİ+’ları hedef alan “Büyük Aile Buluşması” mitingi Saraçhane’de başladı.

RTÜK’ün sitesinde, ‘Büyük Aile Buluşması’ adlı LGBTİ+ karşıtı bir yürüyüşü kamu spotu adı altında tavsiye edildiğini ilan edildi. Çok sayıda kişi LGBT+''ları hedef alan mitinge tepki gösterdi. Sosyal medyada "NefretYürüyüşüneHayır" etiketi, Türkiye gündemine girdi. Birçok ünlü isim de LGBTİ+ karşıtı yürüyüşe tepki göstererek, yapılan mitingin nefret suçu olduğunu aktardı. 

Yesevi Alperenler Ocağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne bağlı Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun LGBTİ+’ları hedef alan “Büyük Aile Buluşması” mitingi Saraçhane’de başladı. Mitingde aile kurumunun saldırı altında iddia edildi.  Cumhuriyet Kadınları Derneği GYK üyesi Elif Eskin, "Türk sanatçısına yakışan tek bayrak Türk bayrağıdır." sözleriyle konserlerinde LGBTİ+ bayrağı açan sanatçılara tepki gösterdi. Konuşmalar sırasında kalabalıktan tekbir getirenler oldu.

RTÜK’ün sitesinde, ‘Büyük Aile Buluşması’ adlı LGBTİ+ karşıtı bir yürüyüşü kamu spotu adı altında tavsiye edildiğini ilan edildi. Çok sayıda kişi LGBT+''ları hedef alan mitinge tepki gösterdi.  Mitingde konuşma yapan katılımcı, "Son nefesimize kadar ailemizi kutsalımızı muhafaza edeceğiz" dedi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meltem Ayvalı, "LGBTİ dayatmasını topraklarımızdan kovacağız" diye konuştu. 

TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, “15 Temmuz’da hain darbe girişimine karşı nasıl direnseydik bu kültürel, yozlaşmış saldırıya karşı da birlik olup direneceğiz. Üniversitelerde LGBTİ kulüpleri açacaklarmış, üniversitelerde LGBTİ dayatmasına izin vermeyeceğiz. O kulüpleri kapatacağız. Kadın ve erkek cinsiyetleri vardır” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar