LGBT+ karşıtı mitingde konuşan Tuğçe Kazaz'ın geçmişi şoke etti

LGBT+ karşıtı mitingde konuşan Tuğçe Kazaz'ın geçmişi şoke etti
İstanbul Saraçhane'de LGBT karşıtı etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan eski manken Tuğçe Kazaz'da yer aldı. Mitinge katılan Kazaz, sahnede yaptığı konuşma büyük tepki çekerken 2007 yılında bir filmde lezbiyen rolü oynaması sosyal medyada gün oldu.

Sürekli din değiştirmeyle gündeme gelen ve 2007 yılında oynadığı Can filmindeki lezbiyen rolü ile bilenen manken Tuğçe Kazaz, LGBTİ+''lara savaş ilan etti.  Kazaz, “Artık Müslüman için sadece ibadet etme dönemi değil; uyanma, harekete geçme, savaşma zamanı” dedi. 

İstanbul Saraçhane''de 150''den fazla sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen "Büyük Aile Buluşması" adı altındaki LGBT karşıtı etkinlikte sürekli din değiştirmesiyle gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz, mitingde yaptığı konuşmada LGBTİ+''lara savaş ilan etti.

Tuğçe kazaz konuşmalarına şöyle devam etti:

"Allah yeryüzünde bir duruma müdahale ettiyse bu mutlaka bir mükafat içindir. Allah, neden Lut kavmini yok etti? Çünkü neslin devamlılığının biteceğini bildiği için" ifadelerini kullandı.

Tuğçe Kazaz''ın konuşmaları üzerine, 2007 yılında oynadığı Can filminde ki rolü sosyal medyada çok konuşuldu. Ayşe rolüne hayat veren Kazaz, lezbiyen rolü oynadığı ortaya çıktı.

 

LBGTİ+''LARA KARŞI YAPILAN NEFRET MİTİNGİNE TEPKİ YAĞDI

LGBTİ+ karşıtı mitinge siyasi partilerden sanatçılara, demokratik kitle örgütünden yurttaşlara kadar çok sayıda tepki mesajı geldi. İşte o tepkiler..

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar