Leyla ile Mecnun’dan yeni sezon fragmanı geldi

Leyla ile Mecnun’dan yeni sezon fragmanı geldi
Exxen platformunda yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinden 2. sezon fragmanı geldi. İşte ilk tanıtım ve yayın tarihi...

Acun Ilıcalı’nın Exxen adlı dijital platformunda yoluna devam eden Leyla ile Mecnun, yeni sezonu ile yakında hayranlarıyla buluşacak. TRT 1’de çekilen 3 efsane sezonun ardından internete taşınan dizi, 8 yıllık aradan sonra halen sevenlerini güldürmeye devam ediyor.

3 Eylül’de Exxen’deki 1. sezonu, TRT 1 serüveniyle 4. sezonunu yayınlayan Leyla ile Mecnun, yine tam kadro bir şekilde ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Popüler absürt komedi dizisi, Onur Ünlü yönetmenliğinde, önümüzdeki günlerde, kendi deyimleriyle ‘laps’ diye geri dönüyor.

YENİ SEZON FRAGMANI GELDİ

Ürettiği orijinal içerikleriyle dikkat çeken Exxen, bu hafta yeni Leyla ile Mecnun bölümleri ile macerayı kaldığı yerden devam ettirecek. Platform, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, fenomen dizinin yeni sezon yayın tarihini paylaştı. Dizinin ikinci sezon ilk bölümünün 31 Aralık’ta yayınlanacağı duyuruldu. İşte merak edenler için yeni sezondan ilk fragman:

 

İtirazım Var, Kırık Kalpler Bankası, Put Şeylere ve Beş Şehir gibi iddialı filmlere imza atan Onur Ünlü, Ekim ayının başında yeni sezon için sete çıktıklarını duyurmuştu. Nihayet gün geldi çattı ve sabırsızlıkla beklenen 2. sezon için geri sayım başladı. Yeni sezonda da senarist koltuğunda Burak Aksak otururken; dizinin ana kadrosunda herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Yayınlanan görsellerde Ali Atay, Deniz Işın, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant ve Köksal Engür gibi yıldızları görüyoruz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar