"Lahmacunları mideye, başınızı kuma gömün!"

"Lahmacunları mideye, başınızı kuma gömün!"
Gündemin Sedat Peker'i ve ciddi iddialarını tartıştığı zamanda bir televizyon kanalının ana haber bülteninde 'Lahmacun mu? Etli ekmek mi?' konusunun haberleştirilmesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisiyle karşılaştı.

Sosyal medya son günlerde Sedat Peker'in Youtube hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, pek çok medya kuruluşu da bu önemli iddiaları haberleştirip halkı bilgilendirmeye çalışırken yandaş medyanın kanalları ise gündemden çok uzak bir tablo çiziyor.

Hafta sonlarını sevimli hayvan haberleriyle doldurmayı tercih eden bu kanallar AKP'li Binali Yıldırım ve onun oğluyla ilgili iddiaları haberleştirmeye bile gerek görmezken yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından paylaştığı 'Lahmacun mu? Etli ekmek mi?' sorusunu haberleştirmeyi tercih etti.

Milyonlarca kişiye ulaşan bir kanalın gündemin böylesine önemli başlıklarla kaynadığı bir dönemde ekranlarını böylesine sabun köpüğünden işlerle doldurmasına sinirlenen sosyal medya kullanıcıları tepkilerini göstermekten geri durmadı.

Pek çok kullanıcı yapılan haberlerin gerçek habercilikle yakından uzaktan ilgisi olmadığını söylerken haberin verildiği Kanal D'yi başına kuma gömmekle suçladı.

İşte o paylaşımlar:

televizyon-tepki.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar