Kurultaydan saatler sonra İmamoğlu'ndan gündemi sarsacak Kılıçdaroğlu açıklaması

Kurultaydan saatler sonra İmamoğlu'ndan gündemi sarsacak Kılıçdaroğlu açıklaması
Heyecanla beklenen CHP kurultayında kazanan ismin Özgür Özel olması ile kurultay son buldu. Değişimcilerin temsili olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kurultaya dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde uzun süredir heyecanla beklenen ve genel başkan kim olacak sorusunun gündem olduğu kurultaydan yanıt çıktı.

Genel başkanlık seçiminde ilk turda çoğunluğun sağlanmaması üzerine seçim ikinci tura kaldı. Delegeler ise “değişim” tarafını seçti ve CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu.

Kurultayda divan başkanlığı görevini yürüten ve Özgür Özel'i destekleyen 'değişim' hareketinin öncülerinden olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kurultay sürecinde desteklediği Özgür Özel'i tebrik etti.

Saatler önce biten kurultayın yankıları hala sürerken bu sabah başlayan 45. İstanbul Maratonu'na katılan Ekrem İmamoğlu, seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu'yla ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

“HİÇ UYUMAYACAK GİBİ BİR MOTİVASYONUM VAR”

"Güzel bir gündü. Tarihi anlardan biri oldu benim için. Uyuyamadım, herhalde bir gün daha uyuyamayacağım. Hiç uyumayacak gibi bir motivasyonum da var onu söyleyeyim.

“HELALLİK İSTEYECEĞİZ"

Ben kendisini dün akşam da aradım bir değerlendirmemiz de oldu. Bugün de kendisini arayacağım, helallik isteyeceğiz tabi ki. Partimizin büyüğüdür, başımızın tacıdır. Deneyimlerinden mutlaka faydalanacağız. Kendilerine sağlık diliyorum. Ömrü uzun olsun. İnşallah çok daha güzel günlerde yeniden buluşmamızı diliyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar