Altılı Masa’dan hangi liderler Özgür Özel’i tebrik etti

Altılı Masa’dan hangi liderler Özgür Özel’i tebrik etti
CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel’i Altılı Masa’dan hangi liderler tebrik etti? İşte o iki isim…

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Kurultay’ında ikinci tura kalan seçimlerde kazanan isim Özgür Özel oldu. Oylamada Kılıçdaroğlu 536, Özel ise 812 oy aldı. CHP’nin yeni Genel Başkanı’nı Ekrem İmamoğlu açıkladı.

Seçim öncesinde bir araya gelen Altılı Masa liderlerinden sadece iki isim Özgür Özel’i tebrik etti.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Özel için tebrik mesajı paylaştı.

ALİ BABACAN’DAN TEBRİK MESAJI

Babacan, yayınladığı mesajda "Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38. Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Sayın Özgür Özel'i tebrik ediyorum. CHP'ye ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

bbbbb.jpg

MERAL AKŞENER’DEN TEBRİK MESAJI

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Akşener, Özel’i şu sözlerle tebrik etti: Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayında genel başkan olarak seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyor; Kurultay sonuçlarının Cumhuriyet Halk Partisi camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

aksener-001.jpg

ALTILI MASADA HANGİ İSİMLER VARDI?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaloğlu Altılı Masa’da yer alan isimlerdi.

207907.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar