Erdoğan’ın yerel seçim planı ortaya çıktı

Erdoğan’ın yerel seçim planı ortaya çıktı
Memleketi Rize’de vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçim planı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştireceği toplu açılış törenleri için memleketi Rize’ye gitti. Cumhurbaşkanlığı otobüsünden vatandaşlara seslenen Erdoğan’ın yerel seçimlere ilişkin sözleri dikkat çekti.

aa-20231104-32657111-32657110-turkish-president-recep-tayyip-erdogan-in-rize.jpg

Erdoğan “Malum, son seçimlerde milletvekili sayımızda bir düşüş yaşadık. Herhalde, yerel seçimlerde aynı düşüşü yaşamayız” dedi.

Seçimlere ilişkin konuşan Erdoğan “Yerel seçimlerde de başta Rize merkez olmak üzere ev ev dolaşarak ilçelerimizi de partimize kazandırmanızı istiyorum” diye seslendi.

aw069353-03.jpg

“YEREL SEÇİMLERDE AYNI DÜŞÜŞÜ YAŞAMAYIZ”

Erdoğan, şunları söyledi: Tabi yapacağımız çok şeyler var. Yapmakta olduğumuz çok şeyler var. Hep beraber el ele vereceğiz, eğitimden sağlığa, adalete, ulaşıma, bütün bunlarla birlikte Türkiye'yi çok daha farklı bir yere taşıyacağız. 5-6 ay sonra, malum yerel seçimler var, belediye seçimleri var. Yerel seçimlerde de başta Rize merkez olmak üzere ev ev dolaşarak ilçelerimizi de partimize kazandırmanızı istiyorum. Malum, son seçimlerde milletvekili sayımızda bir düşüş yaşadık. Herhalde, yerel seçimlerde aynı düşüşü yaşamayız. Bunun için çok farklı bir gayret gerekecek. Bu gayretlerle birlikte Rize ve ilçelerinde çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar