Kurultayda Selvi Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'e yaptığı hareket gündem olmuştu! Olayın perde arkasını canlı yayında anlattı

Kurultayda Selvi Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'e yaptığı hareket gündem olmuştu! Olayın perde arkasını canlı yayında anlattı
CHP lideri Özgür Özel, konuk olduğu programda CHP'nin son kurultayında ekrana yansıyan Selvi Kılıçdaroğlu ile gündem olan konuşmasına dair ilk kez konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultayı 4-5 Kasım’da Ankara’da toplanmış ve yeni genel başkan Özgür Özel seçilmişti.

Heyecanla beklenen kurultayda Selvi Kılıçdaroğlu’nun “Bağırmanız hoş değil” diyerek tepki gösterdiği iddiaları gündem olmuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlarken Selvi Kılıçdaroğlu’nun, “Bağırmanız hoş değil” diyerek tepki gösterdiği iddialar üzerine ilk kez açıklama yaptı.

“SEN DE ORADAYDIN”

Özgür Özel şu ifadelere yer verdi:

"Selvi Kılıçdaroğlu kurultayda 'Özgür niye çok bağırdın' gibi bir şey demiyor. 'Özgür sen de oradaydın' dedi. 39 milletvekili olayıyla ilgili 'sen de oradaydın' dedi. O sırada Kemal Bey söz istemişti, 'anlatacağım efendim' deyip yerime geçtim.

“ORADA BEN YOKTUM”

Selvi hanımın elini tutup 'orada ben yoktum' dedim. Komisyonda Engin Özkoç'un olduğunu söyledim, 39 milletvekili verildiğini sabah öğrendiğimi söyledim."

selvi-kilicdaroglu-chp-kurultayi-nda-ozgur-ozel-16622007-1567-m.jpg

NE OLMUŞTU?

4-5 Kasım’da gerçekleştirilen CHP kurultayının ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıkmış ve gündem olmuştu. Özel, adaylık konuşması yaptıktan hemen sonra yerine oturmak isterken Selvi Kılıçdaroğlu ile tokalaşmış ve Selvi Kılıçdaroğlu’nun Özel’e “Bağırmanız hoş değil” diye tepki gösterdiği iddia edilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar