Kurt Bakışlım sözüyle tanınan Aşkolog Dilara Arıkanlı ilk kez göğüslerini paylaştı, gelen yorumlara çıldırdı

Kurt Bakışlım sözüyle tanınan Aşkolog Dilara Arıkanlı ilk kez göğüslerini paylaştı, gelen yorumlara çıldırdı
Ünlü sosyal medya fenomeni Dilara Arıkanlı, tatilden bikiniyle fotoğraf paylaştı. Güzel fenomen göğüslerine gelen yorumlara sinirlendi.

''Kurt bakışlım'' sözüyle büyük bir hayran kitlesi oluşturan ve sosyal medyadan verdiği komik ilişki tavsiyeleriyle adından söz ettiren Dilara Arıkanlı'nın tatilden paylaştığı fotoğraflar çok konuşuldu.

di5.jpg

Güzel fenomenin bikiniyle paylaştığı fotoğraf sonrası çok sayıda göğüsleriyle ilgili yorum yapıldı. Dilara Arıkanlı yorumlara Instagram hesabından cevap verdi.

di6.jpg

Arıkanlı, “Canım arkadaşlarım bakın tatildeyim. Ne giyeyim, bikini/mayoyla fotoğraf paylaşmamdan daha doğal ne var? Neden böyle bazı insanlar anlamıyorum. Göğsümü yaptırmadım doğal hali bu. Ne yapayım büyük diye fotoğraf paylaşmayayım mı? Bazılarının neden her şeye yorumu var? Bazılarına kalp güzelliği diliyorum.Sevgiler” ifadelerini kullandı.

di7.jpg

DİLARA ARIKANLI KİMDİR?

Aslen Kastamonulu olan Dilara Arıkanlı, 1997 tarihinde Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini Kırıkkale Üniversitesi’nde gören fenomen, Tarih Bölümü'nden mezun olmuştur.

di1.jpg

di2.jpg

di3.jpg

di4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar