Ünlü YouTube fenomeninin iç çamaşırlarıyla yaptığı bu dans başını yaktı

Ünlü YouTube fenomeninin iç çamaşırlarıyla yaptığı bu dans başını yaktı
YouTube’da yaptığı canlı yayınlarla geniş kitlelere ulaşan “Ice Poseidon” isimli fenomen, Tayland’da sevgilisine iç çamaşırlarıyla yaptığı dans başını fena halde belaya soktu. Ünlü fenomen, 5 yıl hapis cezası alabilir.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Gerçek adı Paul Denino olan ve “Ice Poseidon” ismiyle tanınan fenomen, iç çamaşırlarıyla sevgilisine kucak dansı yaptı. Ama bilmediği bir şey vardı. Bu tür hareketlerin Tayland'da yasak olmasıydı.

Tayland’ın Bangkok kentinde restoranda yaşanan olay sonrası, Paul Denino uyarılara kulak asmayınca mekana çağırılan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Müstehcen içerik yaymakla suçlanan Denino sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada pis bir hücreye atıldığını ve kendisine tuvalet olarak kullanılması için bir kova verildiğini söyledi.

Yaptığı eylemden dolayı derin bir pişmanlık hissettiğini belirten Denino, “Yaptığımın eylemlerin ciddiyetini bilmiyordum ve sadece eğlenmeye çalışıyordum. Üzgünüm. Hepimiz sarhoştuk ve bunun komik olacağını düşündük. Hepimiz çok fazla hapis cezasıyla ağır suçlamalarla karşı karşıyayız. 12 bin dolar (yaklaşık 313 bin TL) değerindeki kefalet ödemek zorundayım” ifadelerini kullandı.

00-001.jpg

9i9.jpg

67y.jpg

99.jpg

oo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar