Küçükçekmece'de düğün kavgası: Erkek ve kız tarafı birbirine girdi

Küçükçekmece'de düğün kavgası: Erkek ve kız tarafı birbirine girdi
İstanbul Küçükçekmece'de iddiaya göre düğünde alkollü olan kız ve erkek tarafı kavga etti. Düğün salonunda başlayıp dışarı taşan kavgada ortalık savaş alanına döndü.

Saat 17:00 sıralarında Kartaltepe Mahallesi’nde Belediye Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda kavga çıktı. Alkollü olduğu iddia edilen kız ve erkek tarafı arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavga kısa sürede dışarıya taştı.

POLİSLER GÜÇLÜKLE AYIRDI

Kavganın büyümesiyle birlikte çevredeki esnaf polis ekiplerine haber verdi. Dakikalarca süren kavgayı olay yerine gelen çok sayıda polis, güçlükle ayırdı. Kavgada hafif yaralanan bir kişiye sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Kavga anları ise çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından anbean kaydedildi.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI

Kavgaya polis ekiplerinin cop ve biber gazıyla müdahale etmek zorunda kaldığını belirten Ahmet Topdal, “Ben buradaki kafede çalışıyorum. Birden sesler yükseldi ve gürültü duyduk. Ondan sonra dışarıya çıkıp baktığımda düğün salonunda kavga vardı. Baya bir kalabalık vardı dışarıda da.

Düğün sakinleri dışarıdaki eşyaları falan kırmaya başladı. Daha sonra birbirlerine girmeye başladılar. Sonra polisleri arayanlar oldu. 2 ambulans ve polis ekipleri geldi. Polisler cop ve biber gazıyla müdahale etmek durumunda kaldı. Olayı yatıştırdıktan sonra bir süre burada beklediler. Ondan sonra ekipler gerekenleri götürüp gittiler.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar