6 lider 12. kez bir araya gelecek: Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı bugün belli oluyor!

6 lider 12. kez bir araya gelecek: Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı bugün belli oluyor!
Millet İttifakı'nı oluşturan 6 siyasi partinin genel başkanları Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. Liderlerin toplantıda Cumhurbaşkanı adayını bugün belirlemesi bekleniyor.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi''nin oluşturduğu Altılı Masa liderleri, 12. toplantı için bir araya gelecek.

Altı lider, son olarak 18 Şubat''ta Deprem Özel Gündemi ile toplanmıştı. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada “Millet İttifakı olarak önceden planladığımız ve yaşanan deprem sonrası tehir ettiğimiz rutin toplantımızı ise Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde, 2 Mart Perşembe günü gerçekleştireceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verilmişti.

KILIÇDAROĞLU İLE AKŞENER GÖRÜŞTÜ

Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener, 27 Şubat''ta bir araya geldi. 2 saat süren toplantıda rahatsızlıklara neden olan konuların büyük ölçüde çözüldüğü belirtildi.

KILIÇDAROĞLU TAM YETKİ ALDI

Toplantı öncesi altılı masanın en büyük partisi CHP''de dikkati çeken bir gelişme yaşanmış, hafta sonu önce parti grubunu ardından Parti Meclisini toplayan Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi sürecinde CHP''nin tek yetkili ismi olmuştu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bu karara ilişkin, "Böylece Cumhuriyet Halk Partisinin yetkili kurulları 13. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte olduğunu kararlılıkla bir kez daha ilan etti." açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar