Millet İttifakı 12. kez bir araya geldi!

Millet İttifakı 12. kez bir araya geldi!
Millet İttifakı'nı oluşturan 6 siyasi partinin genel başkanları Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Liderlerin toplantıda Cumhurbaşkanı adayını bugün belirlemesi bekleniyor.

Millet İttifakı''nı oluşturan 6 siyasi partinin genel başkanları Saadet Partisi Genel Merkezi''nde bir araya geldi. Liderlerin toplantıda Cumhurbaşkanı adayını bugün belirlemesi bekleniyor.  Toplantıya dair detaylar henüz açıklanmadı.  

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi''nin oluşturduğu Altılı Masa liderleri, 12. toplantı için bir araya geldi.

Saadet Partisi Genel Merkezi''ne gelen ilk isim CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı.   

Kılıçdaroğlu''nun ardından merkeze sırasıyla Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu geldi.  

Altı lider, son olarak 18 Şubat''ta Deprem Özel Gündemi ile toplanmıştı. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada “Millet İttifakı olarak önceden planladığımız ve yaşanan deprem sonrası tehir ettiğimiz rutin toplantımızı ise Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde, 2 Mart Perşembe günü gerçekleştireceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verilmişti.

 

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin yarattığı yıkımı incelemek için kurulan Deprem Komisyonu da masanın gündeminde yer alıyor. Liderler, depremin neden olduğu tahribatı, komisyonun sunacağı raporu inceleyerek konuşacak.   

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar