Kripto para piyasalarının geleceği: Önemli zaman aralıkları neler

Kripto para piyasalarının geleceği: Önemli zaman aralıkları neler
Kripto para piyasasında toparlanmalar yaşanıyor. Kasım 2021 tarihinde 69 bin dolar seviyeleri aşan Bitcoin rekor kırdıktan sonra 16300 dolar bandına kadar geriledi. Kripto para piyasasında güncel haberlerin fiyatlara etkisi oldukça fazla.

Bu sebepten dolayı güncel kripto para haberleri takip etmek oldukça elzem bir durum. Doğru ve en hızlı şekilde kripto para piyasalarında gerçekleşen haberleri ve altcoinlerin teknik analizlerini yapan 5 yıllık bir tecrübeye sahip kointimes.net  vermektedir.

Kripto para piyasasındaki yükselişin 2024 yılından itibaren başlaması bekleniyor. Uzmanların açıklamalarına bakıldığında 2024 yılında gerçekleşecek olan Bitcoin yarılanma sonrasında piyasaya yoğun bir biçimde fon geleceği düşünülüyor.

Küresel enflasyon verilerinde 2024 yılı sonu ve 2025 başlarında düzeleceği öngörülmekte. Bu tarih Bitcoin yarılanma sonrasıyla örtüşmektedir.

2021 yılında yükselmesinin başat nedenlerinden biri kurumsal firmaların kripto paralara yatırım yapması yatıyordu. Öte yandan 2024 yılında yapılacak olan abd başkanlık seçiminde trump’un tekrar aday olup seçilirse kripto para piyasası için oldukça pozitif bir durum olacaktır.

Kurumsal firmaların metaverse alanına yatırım yapmaya başlaması, facebook ve instagramın meta isimli şirketin altında olması da kripto para piyasasının gelecekte daha iyi konumda olacağının bir göstergesidir.

Yaşanan tekelleşmenin yarattığı sorunlardan dolayı merkeziyetsiz finansın her geçen önem kazanması metaverse, NFT, Defi ve dex piyasalarının önemi arttıracak ve değerlenmesine katkıda sağlaması bekleniyor.

Bitcoin dışında tüm coinlere altcoin denildiğinden dolayı yaşanacak gelişmeler altcoin haberleri ni önemli kılacak ve kripto para yatırımcılarının ve takipçilerinin haberleri en kısa sürede ve doğru şekilde ulaşmasını gerekli kılmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar