Kayıp Korhan Berzeg olayında yeni gelişme: Kıyafet ve kemik parçaları bulundu

Kayıp Korhan Berzeg olayında yeni gelişme: Kıyafet ve kemik parçaları bulundu
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve kemik parçalarının bulundu.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, yaklaşık 10 ay önce kaybolan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kıyafet ve kemik parçaları bulundu.

Berzeg, 17 Haziran 2023'te evinden sabah yürüyüşüne çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Armutlu Mahallesi yakınlarında yer alan ormanlık ve engebeli bir dere yatağında köylü vatandaşlar tarafından bulunan bu izler incelenecek. Cumhuriyet savcısının nezaretinde olay yeri inceleme timleri ve jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda, bulunan malzemelerin ve kemik parçalarının Berzeg'e ait olabileceği değerlendiriliyor.

83 yaşındaki Berzeg, kaybolduğu gün köpeği Tina ile birlikte yürüyüşe çıkmıştı. İl AFAD Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan geniş çaplı arama çalışmalarında, Berzeg ve köpeği Tina'yı arayan ekipler, ormanlık bölgeler, yakın mahalleler, su kuyuları, dere yatakları ve mağaraları didik didik aramış, ancak herhangi bir iz bulamamışlardı.

29 Ağustos'ta Geyikli ile Armutlu mahalleleri arasında bir vatandaşın dikkati sonucu bulunan Tina'nın sağlıklı olduğu ve bakımlı göründüğü belirlendi. Köpeğe takılan GPS cihazıyla yapılan takipte sonuçsuz kaldı. Soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar