Köpeğini gezdirmeye çıkaran kadın pitbull saldırısına uğradı

Köpeğini gezdirmeye çıkaran kadın pitbull saldırısına uğradı
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşanan olayda 48 yaşındaki İran uyruklu Maliheh Mojtahedsarabi köpeğini gezdirirken tasmalı ve ağızlıksız dolaşan Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Söz konusu olay dün öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşandı. İran uyruklu Maliheh Mojtahedsarabi, Pekinez cinsi köpeğini gezdirmek amacıyla dışarı çıkmak istedi. Bu esnada bir bahçede dolaşan tasmalı ve ağızlıksız dolaşan Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpek yaklaşık 2 metrelik çitleri atlayarak Mojtahedsarabi ile köpeğine saldırdı.

PİTBULL SALDIRISINA UĞRADI

Mojtahedsarabi, bir süre Pitbull cinsi köpeği kendisine ve köpeğine karşı korumaya çalıştı. Büyük korku içinde kalan Mojtahedsarabi'ye çevredeki insanlar yardım etti.

Pitbull, Mojtahedsarabi'nin kolunu ısırırken, köpek, çevredekilerin yardımıyla olay yerinden uzaklaştırıldı. İhbar üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri yönlendirildi.

Mojtahedsarabi, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin sonrası Kuşadası Devlet Hastanesi'ne ambulansla yollandı. Pitbull cinsi köpeğin sahibi, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Bunun yanı sıra olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar